Prezentatorul britanic, găsit mort după cinci zile de căutări pe o insulă din Grecia

93
Prezentatorul britanic, găsit mort după cinci zile de căutări pe o insulă din Grecia - drmichaelmosley-1717956040.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile elene au confirmat că au găsit trupul unui bărbat dispărut pe insula Symi din Grecia. Se crede că ar fi vorba despre Michael Mosley, cunoscutul prezentator britanic.


Michael Mosley, în vârstă de 67 de ani, medic și jurnalist cunoscut, a fost dat dispărut în timp ce se afla în vacanță. Soția sa, doctorul Clare Bailey, a alertat autoritățile după ce acesta nu s-a întors la locul unde erau cazați, potrivit The Guardian.


„A fost găsit în zona Ayia Marina”, a declarat pentru Guardian viceprimarul insulei, Nikitas Grillas. „Pot confirma că este el”, a spus acesta.


La operațiunea de căutare și salvare au participat polițiști, pompieri, câini special dresați, voluntari. Căutătorii s-au ajutat și de o dronă.


Anchetatorii cred că Mosley ar fi leșinat din cauza căldurii din Grecia, alunecat și a căzut de la înălțime.
Descoperirea a avut loc în a cincea zi a unei operațiuni masive aeriene, terestre și maritime pentru a-l găsi pe bărbat.


Despre Michael Mosley?


Este considerat un guru al sănătății. El a popularizat postul intermitent și a conceput dieta 5:2, care implică post timp de două zile pe săptămână pentru a pierde în greutate. El a fost numit jurnalistul medical al anului de British Medical Association în 1995, scrie Antena 3.


A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea din Londra și a lucrat ca psihiatru înainte de a se orienta către jurnalism. Mosley este bine cunoscut pentru activitatea sa în cadrul BBC, unde a realizat și prezentat numeroase documentare și programe de televiziune pe teme medicale și științifice.


Mosley a devenit faimos pentru seria sa de documentare și cărți despre nutriție, diete și sănătate, printre care se numără "The Fast Diet" (Dieta 5:2), în care promovează postul intermitent ca o metodă eficientă de pierdere în greutate și îmbunătățire a sănătății. De asemenea, a realizat documentare despre microbiomul uman, somn, exerciții fizice și alte subiecte legate de sănătatea generală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3949 secunde