Proteste KIEV. Poliția ucraineană l-a obligat pe un protestatar reținut să pozeze în frig, fără haine

93
Proteste KIEV. Poliția ucraineană l-a obligat pe un protestatar reținut să pozeze în frig, fără haine - protest-1390552231.jpg

Articole recomandate

Un material video ce a început să circule pe internet arată membri ai forțelor de ordine ucrainene care hărțuiesc și fotografiază un protestatar pe care îl obligă să stea fără haine afară pe un frig crâncen, relatează site-ul de informații thewire.com.


Potrivit EuromaidanPR (echipa de relații cu publicul a protestatarilor), au fost înregistrate deja mai multe plângeri legate de persoane care ar fi fost bătute, obligate să se dezbrace sau împușcate cu gloanțe de cauciuc de către polițiști. În cazul de față, polițiștii îi aduc injurii bărbatului, după care îl obligă să facă poze cu o unealtă de grădinărit, scrie Agerpres.


Adoptarea, săptămâna trecută, a unui pachet de legi controversate, care înăspresc drastic sancțiunile împotriva manifestanților, a relansat mobilizarea opoziției, provocând violențe fără precedent la Kiev. Conform publicației New York Times, există trei morți confirmate în rândul protestatarilor, două provenind direct în urma unor plăgi împușcate. Informații neconfirmate ale presei ucrainene urcă cifra deceselor la șapte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Noi proteste în Piața Universității
Pagina a fost generata in 1.3352 secunde