PROTESTE UCRAINA. Revolta explodează la KIEV: Doi oameni uciși

162
PROTESTE UCRAINA. Revolta explodează la KIEV: Doi oameni uciși - protest-1390409851.jpg

Articole recomandate

Autoritățile ucrainene au anunțat că doi oameni au murit în urma violențelor de la Kiev. Astăzi, confruntările violente dintre protestatari și forțele de ordine au continuat cu și mai multă furie.


Uniunea Europeană s-a declarat "șocată" de violențele din Ucraina, avertizând Kievul cu "posibile acțiuni" și "consecințe" asupra relațiilor bilaterale, informează AFP.


"Deplângem în termenii cei mai puternici utilizarea forței și violențele", a declarat președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, adăugând că UE analizează "posibile acțiuni și consecințe asupra relațiilor bilaterale".


"Este prematur să spun care vor fi aceste acțiuni; vor fi decise la nivel colectiv. Suntem șocați de ultimele știri venite din Ucraina", a subliniat Barroso.


Mii de protestatari ucraineni au ieșit luni seară în stradă și scandat sloganuri împotriva puterii de la Kiev. Criza politică majoră care zguduie Ucraina de două luni s-a transformat într-o confruntare deschisă în centrul Kievului. Piața Independenței a devenit practic un câmp de luptă, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Sport : A murit Carmen Marinescu
Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Sport : O să ne lipsești, Nea Iancule!
Pagina a fost generata in 0.634 secunde