NATO condamnă ferm violențele de la Kiev

144
1
NATO condamnă ferm violențele de la Kiev - asp-1390403514.jpg

Articole recomandate

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a condamnat ferm folosirea violenței în capitala Ucrainei, Kiev, informează Xinhua și EFE. 'Sunt extrem de preocupat de evoluțiile dramatice din Ucraina și de informațiile privind mai multe decese la Kiev', a declarat Rasmussen într-un comunicat de presă. 'Violența nu poate fi niciodată răspunsul la o criză politică', a adăugat liderul NATO.


El a adăugat că este extrem de important ca toate părțile să se angajeze într-un dialog real, să dea dovadă de reținere și să evite în continuare orice escaladare a violențelor.


Parchetul General al Ucrainei a informat într-un comunicat că cel puțin două persoane au fost împușcate mortal în centrul Kievului, unde miercuri au loc confruntări violente între poliție și manifestanți, după ce trupele speciale Berkut, din subordinea Ministerului ucrainean de Interne, au lansat o ofensivă pentru demontarea baricadelor din strada Grușevski, situată nu departe de Piața Independenței din centrul Kievului.


Violențele au reizbucnit duminică la Kiev în contextul adoptării unei serii de legi care înăspresc pedepsele pentru participanții la manifestațiile antiguvernamentale, scrie agerpres.ro.


Comentează știrea

christian louboutin sale shoes
28 februarie 2014
christian louboutin sale shoes

christian louboutin handbag collection Stiri Actual : NATO condamnă ferm violen?ele de la Kiev | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale shoes http://uploaddata.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-outlet-usa.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3946 secunde