Reacția presei internaționale după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă de la patru ani la nouă luni

260
Reacția presei internaționale după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă de la patru ani la nouă luni - presa-internationala-halep-1709662336.jpg

Articole de la același autor

Presa internațională a reacționat imediat după ce suspendarea Simonei Halep a fost redusă de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne de la patru ani la nouă luni.


BBC: ”Suspendare pentru dopaj redusă pentru fosta campioană de la Wimbledon. Dubla campioană de Grand Slam, suspendarea de patru ani a Simonei Halep a fost redusă la doar nouă luni de către TAS. Acest lucru înseamnă că fostul lider mondial poate reveni pe teren imediat. Românca de 32 de ani s-a temut că, dacă decizia originală s-ar fi menținut, cariera sa s-ar fi încheiat”


WTop: ”Jucătoarea de tenis Simona Halep a primit permisiunea de a reveni pe teren, după ce TAS a redus suspendarea la apel”.


Reuters: ”Suspendarea lui Halep, redusă de la patru ani la nouă luni. Fostei campioane de la Wimbledon și de la Roland Garros Simona Halep i s-a redus suspendarea de patru ani la nouă luni de către TAS, după o decizie care reprezintă o victorie majoră pentru fostul lider mondial din România”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2878 secunde