Record de asistenţă la primul concert al cântăreţului columbian Maluma de la Madrid

262
Record de asistenţă la primul concert al cântăreţului columbian Maluma de la Madrid - maluma-1649337004.jpg

Articole de la același autor

Cântăreţul columbian Maluma a avut un record de asistenţă la concertul său de marţi seară din sala WiZink Center de la Madrid, una dintre cele mai mari arene din capitala spaniolă, la care au participat peste 17.400 de spectatori, relatează EFE.

Artistul a doborât astfel recordul de asistenţă deţinut până acum de trupa americană Metallica, care a reuşit să reunească 17.267 de spectatori la concertul susţinut în acelaşi complex în data de 3 februarie 2018, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Concertul lui Maluma face parte din turneul „Papi Juancho Europe Tour”, susţinut în format de 360 de grade în care scena este plasată în mijlocul arenei, ceea ce face posibilă creşterea numărului de locuri cu bună vizibilitate.

La spectacolul său din Madrid, Maluma a beneficiat de prezenţa surpriză a cântăreţului columbian Feid, împreună cu care a interpretat cântecul său de succes „Mojando asientos”, al cărui videoclip a fost vizionat de aproape șase milioane de utilizatori în doar două săptămâni.

Cântăreţul columbian va susţine un alt concert în sala madrilenă pe 8 iulie, alături de alte date de concert în Spania: 7 iulie la Valencia, 17 iulie la Palma de Mallorca şi 20 iulie la Marbella.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4645 secunde