Regele și regina Suediei, diagnosticați cu COVID

133
Regele și regina Suediei, diagnosticați cu COVID - suediaregicovid-1641398665.jpg

Articole de la același autor

Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi soţia lui, regina Silvia, s-au infectat cu virusul care cauzează COVID-19. Palatul Regal a anunțat marți că testele pentru SARS-CoV-2 le-au ieșit pozitive, în condițiile în care regatul nordic se confruntă, la fel ca celelalte țări din regiune, cu o creștere semnificativă a cazurilor din cauza tulpinii Omicron, mult mai contagioase, relatează Reuters.

„Regele şi regina, care sunt vaccinaţi cu trei doze, prezintă simptome uşoare şi se simt bine, având în vedere circumstanţele”, precizează un comunicat al Palatului Regal.


Regele suedez, în vârstă de 75 de ani, şi regina Suediei, în vârstă de 78 de ani, au intrat în autoizolare. Se lucrează la identificarea persoanelor cu care suveranii scandinavi au intrat în contact în perioada recentă, a informat Palatul Regal.

Regele Carl Gustaf, al cărui rol este în mare parte ceremonial, a devenit şeful statului suedez la vârsta de 27 de ani, după moartea bunicului său, regele Gustaf VI Adolf, în 1973. În prezent, Carl XVI Gustaf este monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Suediei.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0092 secunde