Regele Suediei, în mijlocul unui scandal sexual de proporții

755
Regele Suediei, în mijlocul unui scandal sexual de proporții - 9544ca684a87bbc2a36a592693c5f0ab.jpg

Articole recomandate

O carte biografică a regelui Suediei îl aruncă pe suveran în mijlocul unui scandal sexual de proporții, potrivit realitatea.net.
O biografie a regelui Suediei, Carl XVI Gustaf, aruncă în aer spiritele la palatul regal din Stockholm. Cartea îl prezintă pe suveran într-o lumină deloc favorabilă, atribuindu-i acestuia numeroase orgii, excese de alcool și petreceri în jacuzzi cu fotomodele dezbrăcate, dar și frecventarea unor cluburi conduse de Mafie.
Acuzațiile publicate în carte nu au știrbit încrederea de care se bucura familia regală, astfel că regele Carl XVI Gustaf pare relaxat. "Am vorbit cu familia mea și cu Regina și am hotărât să dăm pagina și să mergem mai departe pentru că acestea sunt lucruri care s-au întâmplat cu mult timp în urmă", a spus regele, într-o conferință de presă.
În loc să liniștească apele, simplul fapt că suveranul de la Stockholm a comentat cele apărute în carte a avut darul să irite și mai mult, deoarece se consideră că nu se cuvine ca un rege să comenteze astfel de informații.
Cartea cu pricina este scrisă de Thomas Sjoberg, Tove Meyer și Deanne Rauscher și are ca subiect viața personală a regelui în vremea tinereții. Potrivit unui sondaj, peste 80 la sută dintre locuitorii Suediei spun că aceste informații nu le-au schimbat părerea despre rege. Jumătate dintre cei chestionați susțin că nu este normal ca jurnaliștii să se bage în viața privată a familiei regale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7701 secunde