Concurs Rețea de proxeneți, în libertate

675

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus înlocuirea măsurii de arest preventiv cu aceea de a nu părăsi localitatea în ceea ce îi privește pe Chirieac Aristocrates Gheorghe, zis "Arinel", Sali Ervin, zis "Mamuti", Cătălin Florin Petcu și Adil Rașid, acuzați că ar face parte dintr-o rețea ce se ocupa de proxenetism, lipsire de libertate și trafic de minori.
Potrivit judecătorilor, "la momentul declanșării urmăririi penale, procurorul de caz a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru toți inculpații. La două luni după declanșarea urmăririi penale, a apărut un referat întocmit de lucrătorii de poliție din care rezultă că partea vătămată Ionela Mihai aduce la cunoștință că este «urmărită» de «Arinel». În aceste condiții, s-a dispus înlocuirea măsurii de a nu părăsi localitatea cu aceea de arest preventiv.
După șase luni, temeiurile care au dus la înlocuirea măsurii obligării de a nu părăsi localitatea cu aceea de arest preventiv nu mai subzistă în prezent. Partea vătămată a fost în permanență sub protecția Poliției TF Constanța. Mai mult, în urmă cu aproximativ două luni, instanța a luat măsura de a asigura protecția fetei în permanență, motiv pentru care a încredințat-o Poliției Galați, dar ea s-a întors, după trei zile, tot la Constanța".
Oamenii legii spun că cei patru racolau clienții prin anunțuri de la mica publicitate. Anchetatorii au descoperit șase locații, printre care și motelul "Barzotti", unde proxeneții și prostituatele își aduceau clienții. Mai multe tinere ar fi fost supuse unui astfel de regim. Din probele deținute de anchetatori rezultă că o tânără era obligată să întrețină relații sexuale cu 30 - 35 de clienți pe zi și obținea aproximativ 2.000 de euro.
Una dintre prostituate a depus plângere împotriva proxeneților, afirmând că a fost sechestrată de aceștia într-unul dintre apartamente. La două dintre adresele la care au descins oamenii legii au fost prinși trei proxeneți și patru prostituate. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate pe 7 martie au fost descoperite 24 de telefoane mobile, 124 de fotografii cu femei dezbrăcate, înscrisuri bancare privind transferuri de bani, evidențe cu activitățile prestate de tinerele care se prostituau și suma de 710 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4241 secunde