Rețea de trafic cu tractoare furate din Franța, destructurată după arestarea a nouă români

165
Rețea de trafic cu tractoare furate din Franța, destructurată după arestarea a nouă români - perchezitii13819593081384933459-1390461456.jpg

Articole recomandate

Nouă români, suspectați că sunt implicați într-o rețea de trafic cu tractoare furate, au fost arestați în cadrul unei operațiuni de anvergură europeană efectuate în comun în Franța, Spania și România, a anunțat Jandarmeria franceză, citată de Mediafax.


Potrivit postului francez, prejudiciul se ridică la suma de 3,2 milioane de euro. În total, 42 de tractoare noi au fost furate, în perioada aprilie 2012- noiembrie 2013, și modificate în vederea vânzării la jumătate de preț. Unele dintre vehicule au fost descoperite în Germania, dar și în Ungaria și România, relatează postul Europe1 în pagina electronică.


Potrivit primelor elemente ale anchetei, cetățeni români cu domiciliul în Spania veneau în Franța pentru a comite furturile. 
Ancheta a fost lansată în urmă cu aproape un an, în martie 2013, și a permis identificarea majorității suspecților. Autorităților spaniole și ungare li s-a solicitat să oprească un "fenomen infracțional în plină creștere" pe teritoriul Franței.


O operațiune "globală" s-a desfășurat, concomitent, pe 21 ianuarie, în România, Spania și Franța, în prezența unor anchetatori francezi din cadrul Secției Cercetări de la Limoges, anunță Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Trafic aglomerat!
Pagina a fost generata in 1.5979 secunde