Reținut pentru că a violat o fată de 13 ani, la Costinești

290

Articole de la același autor

Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au propus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a lui Florin Marius Georgescu, de 23 de ani, pentru comiterea infracțiunii de viol.
Anchetatorii spun că, în noaptea de 27 spre 28 iunie a.c., în jurul orei 23, tânărul a violat-o pe Veronica C., de 13 ani. Potrivit declarației minorei, în seara respectivă, fata se afla cu un anume "Nicu", identificat ulterior ca fiind Daniel Florin Gheorghe, de 12 ani, în stațiunea Costinești.
Ea a fost acostată de inculpat, care i-a zis că se numește "Florin", că are 23 de ani, că este patronul unei terase și că le poate oferi un loc de muncă.
Astfel, cei doi minori l-au urmat pe tânăr până în interiorul unei căsuțe din piatră. În acel moment, Florin Marius Georgescu a împins-o pe fată spre un pat și pe "Nicu" spre alt pat. Minora a început să țipe, dar inculpatul i-a spus să tacă, dacă nu o va omorî. Pentru a o "convinge" a lovit-o cu pumnul în zona șoldului. Apoi i-a cerut băiatului să stea pe celălalt pat, dar cu fața la perete, lucru pe care acesta l-a făcut de frică.
Apoi, pentru fata de 13 a urmat un adevărat coșmar. Ea a fost violată în două rânduri, chiar dacă plângea și îi spunea inculpatului că o doare, pentru că nu a mai întreținut relații sexuale niciodată.
Identificat și chemat la audieri de polițiștii din Costinești la doar câteva ore, Florin Marius Georgescu a declarat că minora ar fi venit la el de bună-voie pentru a-și oferi serviciile sexuale, mințindu-l că are 18 ani.
Numai că cercetările la fața locului au arătat că fata are dreptate, lucru confirmat și de certificatul medico-legal. Prin urmare, procurorii constănțeni nu au mai stat pe gânduri și au propus arestarea preventivă a lui Georgescu.
El nu este la primul incident la legea penală, fiind cercetat în repetate rânduri pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5488 secunde