Concurs Robinson miliardarul

270

Articole de la același autor

Vești bune pentru românii care suferă de exces de bani. Compania "Coldwell Banker Affiliates of Romania" va edita un catalog cu insule exotice, care pot fi cumpărate la prețuri cuprinse între 200.000 - 300.000 euro și cel mult 27 milioane euro.
Insulele sunt localizate în mările și oceanele din America de Nord, America de Sud, Caraibe, Europa, Asia și partea de sud a planetei.
Cea mai scumpă insulă care va putea fi cumpărată de români se numește Motu Tane, din Bora Bora, și costă 27 milioane euro. Imediat în top urmează insula Blue Lagoon, din Fiji, care costă 25 milioane euro.
Prețurile diferă în funcție de locația insulei, posibilitățile de acces, utilitățile și infrastructura din zonă și facilitățile existente.
Și aici, ca mai în toate segmentele pieței imobiliare, clienții trebuie să se ferească de țepe. O insulă nu este chiar un apartament din centrul Constanței. De aceea, nimeni nu trebuie să fie atât de prost încât să considere că facilitățile urbane pot fi aplicate extrem de simplu și pe o insulă din mijlocul oceanului. Specialiștii recomandă bogaților sau sclavilor desemnați să se ocupe de achiziție în locul viitorilor proprietari să fie siguri că insula are apă curentă, electricitate și un sistem sigur de canalizare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2806 secunde