Român arestat în Franța după ce a cumpărat un bebeluș

166
Român arestat în Franța după ce  a cumpărat un bebeluș - franta-1350826149.jpg
Un român suspectat că a cumpărat un bebeluș de la o minoră româncă în 2010 în Franța pentru a îl vinde apoi în Africa de Sud a apărut sâmbătă în fața unei instanțe din Bobigny, conform unor surse judiciare franceze care au confirmat o informație transmisă de Le Parisien, relatează AFP.


Acest bărbat și partenera sa au fost arestați încă de joi și transferați vineri parchetului din Bobigny care a deschis o anchetă pentru trafic de ființe umane agravat.

Fetița a fost cumpărată în 2010 de suspect de la mama sa biologică, o româncă minoră care locuia în Rosny-sous-Bois (Seine-Saint-Denis), pentru 7.000 de euro, conform surselor judiciare. "În timpul arestului, bărbatul a recunoscut că a fost mediatorul vânzării acestui bebeluș. Conform declarațiilor sale, a obținut 2.000 de euro și un bilet de avion", a precizat sursa judiciară.

Suspectul a recunoscut paternitatea copilului la naștere, însă anchetatorii nu au găsit nici cea mai mică urmă administrativă a copilului după ieșirea sa din maternitate, conform cotidianului Le Parisien. După doi ani de anchetă, poliția l-a găsit săptămâna aceasta pe bărbat care locuia cu partenera sa în Seine-Saint-Denis. Partenera acestuia a fost de asemenea arestată deoarece "au adăpostit copilul și aceasta s-a ocupat de el", conform sursei judiciare.

Conform Le Parisien care citează o sursă apropiată cazului, suspectul a explicat că a cumpărat nou-născutul pentru a îl ajuta pe "un văr" a cărui soție nu putea rămâne însărcinată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Octombrie 2012
Stire din Actual : Pyramiden, orașul părăsit
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : Avion evacuat, aeroportul din Glasgow închis
Pagina a fost generata in 0.3161 secunde