Român de 19 ani urmărit de 13 echipaje de poliţie şi un elicopter

628
Român de 19 ani urmărit de 13 echipaje de poliţie şi un elicopter - roman-de-19-ani-1715514768.jpg

Articole de la același autor

Scenă ruptă din filmele poliţiste în Austria. Un român de 19 ani, fără permis, a furat o maşină şi a fost urmărit apoi de 13 echipaje de poliție și un elicopter, scrie cotidianul austriac Mein Bezirk.


O patrulă de la poliția de autostradă Klaus a vrut să oprească un autoturism cu numere de înmatriculare croate, pe A9, la ieșirea Ried im Traunkreis, pentru verificarea șoferului și a vehiculului. Autoturismul a fost condus inițial în spatele mașinii de patrulare, pe prima bandă a autostrăzii. La scurt timp după ce patrula se afla deja la ieșirea din Ried im Traunkreis, șoferul a virat la stânga și a fugit. A încercat să se sustragă controlului, conducând cu viteză și făcând manevre de depășire riscante.


În zona de lucrări Inzersdorf, a intrat cu mașina în porțiunea închisă a șantierului cu viteză excesivă și s-a izbit de două ori în bariera de beton din dreapta. În ciuda pagubelor grave cauzate, vehiculul a continuat să accelereze în șantierul tunelului Ottsdorf, circulând cu viteză mare. În tunelul Ottsdorf, anvelopa din față dreapta s-a desprins de pe jantă și mașina s-a oprit cu puțin timp înainte de ieșirea din tunel. Cei trei ocupanți ai vehiculului, toți în vârstă de 19 și 20 de ani, au fugit într-o pădure de lângă autostradă. Căutarea imediată inițiată cu 13 patrule și un elicopter de poliție a dat rapid rezultate. Cei trei tineri au fost arestați într-o zonă rezidențială. Pe mașină au fost montate plăcuțe de înmatriculare croate furate, autoturismul nefiind înmatriculat și fiind furat de cei trei. Șoferul român nu are permis de conducere și pe numele lui s-a deschis un dosar penal cu mai multe acuzații.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1265 secunde