Românce arestate în Italia după ce au escrocat un bărbat cu probleme psihice

81
Românce arestate în Italia după ce au escrocat un bărbat cu probleme psihice - carabinieri-1382862274.jpg

Articole recomandate

Două românce sunt suspectate că l-au escrocat pe un italian în vârstă de 59 de ani, care are probleme psihice, convingându-l să le semneze cecuri bancare în valoare de cel puțin 500.000 de euro, scrie site-ul publicației italiene Firenze Post.


Cele două românce, care au 28, respectiv 29 de ani, au cunoscut la un restaurant din Florența un italian în vârstă de 59 de ani, care a fost foarte încântat să aibă o relație cu ele.


Bărbatul, care are probleme psihice, a fost convins de cele două românce, într-un interval de o lună, să le semneze cecuri bancare de peste 500.000 de euro, sub pretextul nevoii de a cumpăra diverse bunuri și de a face călătorii.


Anchetatorii, sesizați de părinții foarte bătrâni ai italianului, au anunțat că suma cerută de cele două românce ar putea fi mult mai mare de 500.000 de euro.


Carabinierii din Florența au emis un mandat de reținere pe numele celor două românce, iar o instanță a decis arestarea preventivă a acestora la domiciliu sub acuzația de escrocherie, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.343 secunde