O nouă escrocherie în Constanța: "Reclama cu 2% de la TV" vă lasă fără economii

204
1
O nouă escrocherie în Constanța:

Articole de la același autor

O nouă metodă de înșelăciune face victime în Constanța. Și, precum în celelalte cazuri, victimele vizate de infractori sunt bătrânii. 

Săptămâna aceasta, o constănțeancă de 84 de ani a sunat la Serviciul unic de urgență 112 și a reclamat că a fost escrocată de o femeie, căreia i-a dat toate economiile ei, adică 2.800 de lei.

Bătrâna a povestit că miercuri după-amiază, 4 septembrie, se afla în zona supermarketului Kaufland, din zona ICIL a municipiului Constanța, când a fost abordată de o femeie. Politicoasă, curat îmbrăcată, femeia i-a spus octogenarei că îi face o propunere să-și mărească economiile. Tot ce trebuia bătrâna să facă era să depună la o anumită bancă economiile pe care le avea, iar aceștia îi ofereau 2% din totalul sumei. "Dar a spus și la televizor, nu ați văzut? Iar astăzi este ultima zi, trebuie să vă grăbiți" - a susținut, convingător, escroaca. Iar bătrâna, care într-adevăr observase o reclamă publicitară cu "ceva de 2%", i-a dat crezare.

Așa că au mers amândouă de au scos de la bancă economiile bătrânei, iar vârstnica i-a înmânat escroacei atât banii, cât și actul de identitate.

Abia după câteva ore a realizat că a fost victima unei înșelăciuni și a pus mâna pe telefon, alertând oamenii legii.

În prezent, polițiștii constănțeni fac cercetări pentru depistarea suspectei. Au întocmit, pe baza descrierii victimei, și un portret robot: știu că suspecta are 30 - 35 de ani, are 1,50 - 1,55 de ani, este blondă vopsită și are fața ovală. 

Comentează știrea

...
8 septembrie 2013
...

Sincere felicitări escroacei!!! Prostia se plătește oriunde în lume!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5735 secunde