Rusia, îngrijorată de proiectele NATO în Afganistan

291
Rusia, îngrijorată de proiectele NATO în Afganistan, a propus țărilor din Alianța Nord-Atlantică două reuniuni speciale la începutul lui 2010, consacrate terorismului și traficului de heroină din această țară, a anunțat, ieri, ambasadorul rus la NATO, citat de AFP.
"Sperăm că vom organiza două reuniuni extinse la nivel de experți, inclusiv despre Afganistan", a declarat Dmitri Rogozin, după un Consiliu NATO-Rusia.
În ceea ce privește lupta împotriva terorismului, el a propus o "reuniune la sfârșitul lunii ianuarie a Consiliului NATO-Rusia extins la experți", pe lângă ambasadori, "reprezentanți ai serviciilor de securitate federale" ruse și omologii lor din țările occidentale. Legat de traficul de opiu și heroină, Rogozin a propus organizarea unei alte reuniuni de același tip în februarie. Rogozin a exprimat și "îngrijorarea" generală a țării sale privind lipsa de transparență pentru Moscova a planurilor NATO în Afganistan. "Ar trebui să avem împreună o vedere de ansamblu asupra trupelor NATO din Afganistan. Vrem să fim la curent cu strategia lor", a adăugat el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7777 secunde