Şansă nesperată pentru Elena Udrea. CCR ar putea-o salva de închisoare

266
1
Şansă nesperată pentru Elena Udrea. CCR ar putea-o salva de închisoare - udrea-1665405053.jpg
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea fostului ministru al Dezvoltării Elena Udrea de sesizare a Curţii Constituţionale, conform deciziei publicate luni de Curtea Supremă, potrivit RomâniaTV


Elena Udrea mai are o şansă de a scăpa de peniteniciar. ”Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 2 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 173/2022 pentru adoptarea unor măsuri necesare punerii în aplicare a Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, formulată de recurenta condamnată Udrea Elena Gabriela în dosarul nr. 309/1/2019. Dispune sesizarea Curţii Constituţionale cu excepţia de neconstituţionalitate invocată”, arată instanța.

Elena Udrea a fost adusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie luni, 10 octombrie, la dezbaterea unui recurs în casaţie, ultima cale extraordinară de atac prin care fostul ministru încearcă să obţină anularea condamnării de şase ani de închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.


Comentează știrea

constantin
10 octombrie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Sa o lase fără avere ca recuperare prejudicii din banii României și poate sta acasă!!! Dacă nu, sa muncească în pușcărie pentru a returna furaciunile !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7941 secunde