Scenă impresionantă pentru concurenții Eurovision de anul acesta

189
Scenă impresionantă pentru concurenții Eurovision de anul acesta - a3f274e2c2193598cdb98e6b7adde518-1680539475.jpg

Articole recomandate

Pregătirile sunt în toi în Marea Britanie, unde, pe 9 mai se va da startul celui mai îndrăgit concurs de muzică. Anul acesta, organizatorii s-au gândit să ofere concurenților o scenă impresionantă pe care să poată să evolueze ca niște superstari veritabili. Este vorba despre o scenă folosită de obicei pentru concertele rock. Numai scena principală are o suprafață de 950 de metri pătrați, iar camera verde 500 de metri pătrați. Concursul se va desfășura pe arena ACC din Liverpool, oraș care va fi gazdă pentru trupa ucrainiană “Kalush Orchestra”, căștigătorii Eurovision 2022. 


O echipă formată din peste 2.000 de specialişti, printre care și ucrainieni, se va ocupa de sistemul de lumini şi efecte vizuale. James O'Brien, directorul executiv responsabil cu producţia Eurovision, care a lucrat anterior la MTV Europe Music Awards, a declarat că "lucrul unic în legătură cu Eurovision este dimensiunea sa. Veţi vedea că decorul este absolut enorm şi acoperă aproape întreg etajul, pentru că există o cameră verde care ajunge acolo unde talentul stă să urmărească spectacolul".
De-a lungul celor cinci săptămâni de lucrări de construcţie, echipa de producţie va instala o structură de susţinere de oţel de 140 de tone şi aproape 13 km de cabluri pentru iluminat, sunet, video şi efecte speciale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cristi Minculescu din nou pe scenă
Pagina a fost generata in 0.4919 secunde