Şeful ANAF, despre programul prin care sunt verificaţi românii pe Facebook, YouTube şi TikTok

242
Şeful ANAF, despre programul prin care sunt verificaţi românii pe Facebook, YouTube şi TikTok - anaf-1666617293.jpg

Articole de la același autor

Românii care pun poze cu maşini scumpe, case luxoase sau bani pe reţelele de socializate, trebuie să ştie că ANAF îi poate controla cu ajutorul unui soft special. Şeful ANAF, a explicat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, cum se fac aceste controale pe reţelele sociale.


Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a vorbit în exclusivitate despre ce se întâmplă cu cei care fac bani cu ajutorul reţelelor de socializare şi nu îşi plătesc apoi impozitele.


"S-a creat cumva o frustrare mare în societate prin sfidarea pe care o fac acest gen de persoane fizice, pe reţelele de socializare, dar şi prin intermediul mass-mediei, sfidând cu maşini incredibil de scumpe, cu bani aruncaţi, iar cei care îi cunoşteau, spuneau: Dar oameni ăştia nu au plătit în viaţa lor nimic, sau veniturile pe care le au, nu le permite să facă asemenea lucruri, sau alţii care îşi construiesc nişte case care seamană cu nişte palate, dar i nu au lucrat în viaţa lor o zi.

A apărut în ultimii ani, şi s-a accentuat în perioada de pandemie, cumva şi această nouă profesie (n.r. influencer/creator de conţinut). Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4604 secunde