Șeful Poliției Port și-a dat demisia

653

Articole de la același autor

Ieri, șeful Poliției Port Constanța, comisar Romulus Lăzăroaia, și-a dat demisia. Potrivit purtătorului de cuvânt al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, subcomisar Cerasela Miron, el a luat această decizie din motive personale.
Gurile rele spun însă că plecarea sa din fruntea Poliției Port Constanța are mare legătură cu anumite dosare care sunt pe rolul DNA.
Subcomisar Cerasela Miron spune că cererea de renunțare la șefia Poliției Port a comisarului Lăzăroaia urmează a fi analizată de conducerea Direcției Poliției Transporturi.
Dacă va fi acceptată, va urma o perioadă de interimat, asigurată de o persoană delegată, de asemenea, de șeful Direcției Poliției Transporturi, comisar Sorin Gifei. Totuși, Lăzăroaia va rămâne în rândul polițiștilor.
Putem spune că scandalurile se țin lanț la Poliția Transporturi Constanța. După ce comisarul Adrian Feraru a început să fie anchetat pentru o plângere depusă pe numele lui, iar în urma denunțului său șeful Secției Regionale de Poliție Transporturi, Ioan Bucur, a fost arestat, parcă toate s-au schimbat iremediabil.
Se vorbește de dosare penale în lucru la DNA, care au în vizor și alți polițiști, printre care și comisarul Lăzăroaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9053 secunde