Șeful unui post de poliție din Tulcea, cercetat pentru conducere sub influența alcoolului

759
Șeful postului de poliție din localitatea Nufăru, din județul Tulcea, este cercetat de procurori pentru conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului, iar ajutorul său pentru complicitate, informează, miercuri, Parchetul General.

Potrivit sursei citate, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea s-a constituit, miercuri, un dosar penal în care se fac cercetări față de Sorin Cocoș (agent principal de poliție, șef al Postului de Poliție Nufăru), pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală și părăsirea locului accidentului.

În același dosar este cercetat și Robert Alexandru Iacob, ajutorul șefului de post, pentru complicitate la părăsirea locului accidentului și abuz în serviciu contra intereselor publice.

Din datele strânse de anchetatori a reieșit că, marți seara, în jurul orei 22.00, șeful Postului de Poliție Nufăru, Sorin Cocoș, care era în afara orelor de program, se afla la volanul autoturismului personal și mergea dinspre Tulcea spre satul Malcoci, când a pierzând controlul volanului și a lovit un cap de pod.

Un alt șofer aflat în zonă a sunat la 112, iar Serviciul de Urgență l-a direcționat la locul faptei pe agentul de poliție Robert Alexandru Iacob. Acesta, odată sosit la locul accidentului, l-a ajutat pe șeful său și l-a transportat cu autoturismul din dotare, fără ca cercetarea la locul faptei să fi fost terminată, se arată în comunicatul citat.

Cercetările continuă, în vederea lămurii cauzei sub toate aspectele.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3787 secunde