Și-a reînnoit permisul de conducere la vârsta de 104 ani. Ce l-au pus să facă examinatorii din comisie

239
Și-a reînnoit permisul de conducere la vârsta de 104 ani. Ce l-au pus să facă examinatorii din comisie - permis-1665670902.jpg
Un bărbat din Italia, regiunea Sardinia, și-a reînnoit permisul de conducere la vârsta de 104 ani. Ajuns în fața comisiei de examinare, el a fost pus să treacă o probă mai specială, după cum singur a numit-o, ca să dovedească tuturor că este apt să mai conducă autovehicule pe drumuri publice, potrivit Gândul


Îl cheamă Sebastiano Maccioni, dar toți prietenii îi spun „Bustianu”. Și nu are puțini, căci în localitatea Nuoro, din Sardinia, cam toți se cunosc între ei.


Fiatul 600 reprezintă „independența mea”

Într-o declarație acordată Corriere della Sera, venerabilul „Bustianu” le-a spus jurnaliștilor că cele două mașini pe care le deține, un Fiat 600 și un Fiat Punto, „reprezintă independența mea”. Bătrânul este un fost inginer care s-a stabilit cu mulți ani în urmă în Nuoro, Sardinia, regiune cunoscută în lume pentru longevitatea locuitorilor săi.


În septembrie, fiindcă se apropia momentul de schimbare a permisului, Sebastiano Maccioni s-a prezentat în fața comisiei de examinare.

„Este foarte important pentru mine să am permis, reprezintă independența mea. Când am mers în fața comisiei de examinare, aveam pregătit deja certificatul examenului cardiologic și pe cel oftalmologic, anticipând eventualele obiecții ale celor de acolo. Dar ei m-au făcut să vorbesc mult în mod intenționat și așa și-au dat seama, cred eu, că nu sunt, încă, bolnav la cap”, a povestit bătrânul pentru cititorii Corriere della Sera.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5778 secunde