Și-a ucis concubinul din răzbunare

345

Articole de la același autor

O femeie din Constanța și-a ucis concubinul, înjunghiindu-l cu o lovitură de cuțit, aplicată în zona plămânilor, după care s-a dus la culcare.
Mariana Hera, de 43 de ani, s-a trezit după două ore și a constatat că bărbatul, cu care trăia de aproape doi ani, se afla într-o baltă de sânge și nu mai trăia.
Atunci a anunțat vecinii cărora le-a spus că nu știe ce s-a întâmplat deoarece anterior consumase băuturi alcoolice.
Cu toate acestea, la sosirea polițiștilor, femeia și-a recunoscut fapta și le-a spus oamenilor legii că l-a omorât pe Gheorghe Plângu, de 47 de ani, din răzbunare, pentru că o jignise, dar și pentru faptul că iubitul ei o înșela.
În altă ordine de idei, bărbatul ucis avea un fiu în vârstă de 19 ani, care locuia împreună cu mama sa, în același bloc, dar la un etaj inferior. Amândoi au rămas șocați când au auzit ce s-a întâmplat.
Mai mult, la vederea corpului fără suflare, care era transportat la morga cimitirului central pentru efectuarea necropsiei, fosta soție a leșinat, fiind nevoie de intervenția vecinilor.
În urma acestei fapte, patru copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani, pe care femeia îi avea dintr-o altă relație, au rămas pe drumuri.
Mariana Hera a fost reținută de polițiști sub acuzația de omor calificat și urmează să fie prezentată instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9629 secunde