De când tatăl său a fost împușcat

Concurs Fetița lui Bamburic nu se mai duce la școală

1063

Articole de la același autor

Fetița omului de afaceri Liviu Dorin Bamburic, care a fost împușcat săptămâna trecută, nu s-a mai prezentat la cursurile școlare de la data tentativei de omor comisă asupra părintelui său.

Din câte se pare, mătușa Adina, în grija căreia minora a rămas după incidentul cu tatăl său, a luat în calcul speculațiile polițiștilor, care cred ca atacul armat deschis asupra lui Bamburic ar avea la bază o răzbunare sau o reglare de conturi.
Drept urmare, cel puțin pentru moment, femeia vrea să evite un eventual pericol asupra fetiței și încearcă să o protejeze cum crede ea mai bine.
"Am vorbit cu mătușa sa și i-am spus că îi vom acorda protecție dacă o va aduce. O vom lua din fața școlii și o vom proteja cât timp stă aici. Nu o putem lăsa așa, nesupravegheată. Cu mafioții ăștia nu te pui " a declarat directorul adjunct al unității școlare, Victor Rădulescu.

Dormiți liniștiți, Poliția "veghează"!
De partea cealaltă, cotidianul "Cuget Liber" a atras încă de ieri atenția asupra pericolului la care e supusă fetița celui împușcat în stil mafiot și a solicitat, public, Poliției, protecție pentru fetiță.
Contactat telefonic, șeful IPJ Constanța, chestorul Mircea Vasile Bârgoz, ne-a declarat că nu a citit ziarul, pentru că se află la București, la bilanț. Printre altele, la fel ca și subalternul său, comisarul Florian Pamfile, a precizat că nu se impun măsuri de protecție în cazul acestei fetițe.
"Ce-ar fi dacă toți ar veni și-ar cere protecție pentru copiii lor. Nu pot să pun un polițist la fiecare copil" a spus, mai în glumă, mai în serios, chestorul Bârgoz.
După ce redactorii Cuget Liber i-au atras atenția că este, totuși, vorba despre un copil fără apărare și că atacurile armate nu se întâmplă în fiecare zi pe străzile Constanței, Bârgoz a precizat: "Nici măcar tatăl său (n.r. Liviu Bamburic) nu a spus că a fost amenințat, așa că nu văd cum să fie amenințată fetița".
În consecință, se poate trage concluzia că focul deschis asupra lui Bamburic nu prezintă un semnal de alarmă, iar atacul armat este tratat cu destulă indulgență de șeful IPJ Constanța, chestorul Mircea Vasile Bârgoz.
Mai mult, se pare că Bârgoz nu cunoaște date din acest dosar, din moment ce Bamburic a indicat chiar și o persoană, Samir Amet, care i-ar fi putut dori moartea. De altfel, potrivit anchetatorilor, suspectul a și fost audiat, dar a negat că ar avea legătură cu tentativa de omor comisă asupra bărbatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0402 secunde