Concurs Spectacolul cailor putere la "Auto Show 2008"

506

Articole de la același autor

Astăzi se deschide cea de a IX-a ediție a salonului automobilistic organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. "Auto Show 2008" este un eveniment așteptat cu interes de localnici, dar și de oaspeții litoralului. De la o ediție la alta, numărul expozanților și al vizitatorilor a crescut, semn că acest gen de evenimente se bucură de aprecierea tuturor, fie că sunt producători, comercianți de automobile sau cumpărători.
Mihai Daraban, președintele CCINA, a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", că la ediția din acest, salonul "Auto Show" ocupă o suprafață de 3.000 mp și cuprinde două secțiuni. Prima este dedicată producătorilor, impor-tatorilor și distribuitorilor de autoturisme, componente, piese de schimb, accesorii și echipamente pentru service auto. Cea de a doua e destinată societăților care oferă finanțări, leasing și asigurări auto. La "Auto Show 2008" vor fi prezente renumite mărci de automobile.
Salonul este organizat în vecinătatea Cazinoului, pe platoul de la poarta 1 a portului Constanța, în perioada 4-7 septembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5772 secunde