Strauss-Kahn inculpat pentru proxenetism

176
Strauss-Kahn inculpat pentru proxenetism - strausskhan-1332855767.jpg
Fostul director al Fondului Monetar Internațional, Dominique Strauss-Kahn, a fost pus sub acuzare pentru proxenetism, luni seara, după 22 de ore de audieri la Lille.

Inițial, Dominique Strauss-Kahn era convocat astăzi pentru a fi inculpat pentru "complicitate la proxenetism în formă agravantă într-o grupare organizată" și "ascunderea unor abuzuri de bunuri sociale".

Autoritățile nu au făcut nicio precizare cu privire la motivele pentru care audierea lui a fost devansată. Aceste infracțiuni sunt pasibile cu 20 de ani de detenție și, respectiv, cinci ani de închisoare.

Unele dintre participantele la seratele libertine au susținut că nu-l puteau ignora sau că îl cunoșteau, ceea ce Dominique Strauss-Kahn a respins în perioada în care s-a aflat în arest preventiv.

Dominique Strauss-Kahn a susținut în fața anchetatorilor că nu își putea imagina că aceste tinere pot fi prostituate deoarece unele "i-au fost prezentate de oficiali din cadrul poliției", potrivit unei surse apropiate anchetei.

Ancheta a arătat că mai mute deplasări ale protagoniștilor din dosar, însoțiți de prostituate, au fost organizate și finanțate de doi antreprenori din nordul Franței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Martie 2012
Stire din Actual : A murit "bestia" de la Toulouse
Sâmbătă, 10 Martie 2012
Stire din Actual : Carderi români prinși în Franța
Pagina a fost generata in 0.7656 secunde