Concurs SUA au poziționat un distrugător în apropierea coastelor Coreei de Sud

183
SUA au poziționat un distrugător în apropierea coastelor Coreei de Sud - uss-1364886230.jpg

Articole recomandate

Statele Unite au poziționat în apropierea coastelor Coreei de Sud un distrugător capabil să intercepteze rachete, informează AFP.

USS Fitzgerald, care tocmai a participat la manevre militare, a fost trimis în sud-vestul peninsulei în loc să se întoarcă în portul de staționare din Japonia, a anunțat un oficial american luni.

Astfel, Washingtonul vrea să își sublinieze susținerea pentru Seul în fața amenințărilor Phenianului.Anterior, Statele Unite au anunțat că au mobilizat avioane de vânătoare invizibile pe radar F-22 în cadrul manevrelor americano-sud-coreene care au loc în prezent ca în fiecare an, dar pe fondul unor tensiuni puternice, de această dată.

Două avioane F-22 Raptor au ajuns duminică în Coreea de Sud pentru a participa la exercițiile anuale "Foal Eagle", care ar urma să se încheie la 30 aprilie.

Fortărețele zburătoare americane B-52 și bombardierul invizibil pe radar B-2 au efectuat, de asemenea, zboruri de antrenament deasupra Coreei de Sud în ultimele zile, declanșând nemulțumirea regimului de la Phenian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.367 secunde