TEROARE LA O CASĂ DE PARIURI! Un musulman a omorât doi oameni, apoi s-a sinucis

264
TEROARE LA O CASĂ DE PARIURI! Un musulman a omorât doi oameni, apoi s-a sinucis - impusca01592200-1447919048.jpg

Articole recomandate

Un bărbat înarmat s-a sinucis, miercuri seara, la Sarajevo, după ce a împușcat mortal doi soldați bosniaci și a rănit un altul, informează Agerpres. Atacatorul a deschis focul cu o armă automată la o casă de pariuri din apropierea barăcilor armatei în cartierul Rajlovac al capitalei, omorând doi militari bosniaci.

În timp ce a fugit de la locul faptei, el a tras de asemenea într-un autobuz circulând pe o linie de transport în comun, rănind un al treilea soldat.

Șoferul autobuzului și doi pasageri au fost răniți de geamurile sparte, potrivit poliției din Sarajevo. "Un foc tras contra unui membru al forțelor armate este un foc tras contra Bosniei-Herțegovina", a declarat premierul.

După incident, poliția a înconjurat casa suspectului situatî în apropiere. După ce s-a auzit o explozie, poliția a descoperit corpul atacatorului, a declarat comisarul de politie din Sarajevo Vahid Cosic.

Vecinii lui Omeragic au afirmat ca acesta devenise recent un aderent al miscarii musulmane ultraconservatoare salafite, adaugă Reuters, scrie realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5999 secunde