Traficul feroviar, blocat între Austria și Germania

126
1
Traficul feroviar, blocat între Austria și Germania - trafic-1442167636.jpg

Articole recomandate

Circulația trenurilor în ambele sensuri între Austria și Germania a fost suspendată azi la inițiativa Germaniei, începând cu orele locale 17:00 (18:00, ora României) până luni la orele locale 06:00 (07:00, ora României), informează EFE.



"Niciun tren nu va mai circula din Austria către Germania. Germanii nu mai primesc niciun tren", a declarat o purtătoare de cuvânt a Companiei naționale a căilor ferate austriece, O-BB.

"Urmărind instrucțiunile autorităților federale, DB (Compania națională a căilor ferate germane) a întrerupt cu efect imediat circulația trenurilor între Austria și Germania, timp de 12 ore", a spus la rândul său un purtător de cuvânt al DB.

Suspendarea traficului feroviar survine în aceeași zi în care Germania a anunțat reintroducerea temporară a controalelor la frontierele interne ale UE, în special la cea cu Austria, țară pe unde intră sute de refugiați care fug de războaie sau sărăcie din țările din Orientul Mijlociu și Asia, scrie Agerpres.


Comentează știrea

adrian
14 septembrie 2015
Faci bani acasă la tine!

Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4644 secunde