TRAGEDIE ÎN GERMANIA. O tânără româncă a fost ucisă pe o trecere de pietoni

8648

Articole recomandate

O adevărată tragedie a avut loc în Germania, acolo unde o româncă de 32 de ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni și a murit în scurt timp. În urma sa au rămas orfane de mamă trei fetițe.


Ana Maria Elena Ciornei a murit în Gemania după ce a fost lovită pe trecere de pietoni de un șofer turc beat, conform vremeanoua.ro. Avea doar 32 de ani, era mama a trei fetițe și muncea de două luni la Hagen, în Germania. Vineri seara, după ce programul ei s-a terminat, se îndrepta spre casă, dar la o trecere de pietoni semaforizată, un șofer turc beat a spulberat-o.




A ajuns la spital în stare critică și a murit în scurt timp. Femeia de doar 32 de ani era căsătorită iar fetițele ei de 14, 10 și 7 ani au rămas fără mamă, în urma cumplitului accident rutier.


Românca și-a salvat fratele care suferea de aplazie medulară idiopatică, donând celule stem pentru el și în acest fel, i-a salvat viața. Familia cere acum ajutorul pentru a o aduce acasă, în Bârlad, unde să fie înmormântată. În mediul online curg zeci de mesaje de condoleanțe.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2098 secunde