TRAGEDIE ÎN GUATEMALA! Accident cu zeci de victime

159
TRAGEDIE ÎN GUATEMALA! Accident cu zeci de victime - autobsaccidente-1576956154.jpg

Articole recomandate

O coliziune între un autocar și un camion s-a soldat cu cel puțin 20 de morți și în jur de zece răniți sâmbătă dimineață, în estul Guatemalei, potrivit unui bilanț comunicat de protecția civilă, relatează AFP.

Accidentul s-a produs pe un drum din departamentul Zacapa, a anunțat pe Twitter Direcția generală a poliției rutiere (PROVIAL).

Nouăsprezece persoane au murit la locul accidentului și un copil de șapte ani a decedat în urma rănilor suferite într-un spital din apropiere, unde au mai fost transportate alte circa zece persoane, a declarat presei David de Leon, purtătorul de cuvânt al Conred, organismul însărcinat cu gestionarea catastrofelor.

Potrivit informațiilor din presa locală, șoferul camionului a pierdut controlul autovehiculului și a lovit în plin autocarul, care venea din departamentul Peten (nord) și se îndrepta spre capitala Ciudad de Guatemala.

"Noi toți, guatemalezii, ne-am trezit în doliu", a scris pe Twitter președintele ales Alejandro Giammattei, care își va începe mandatul pe 14 ianuarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4492 secunde