TRAGEDIE națională! Un autobuz plin cu copii a FOST RUPT ÎN DOUĂ! Cel puțin 18 morți!

109
1
TRAGEDIE națională! Un autobuz plin cu copii a FOST RUPT ÎN DOUĂ! Cel puțin 18 morți! - accidentautoshutter-1373811656.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 18 persoane au murit în Rusia, în urma coliziunii dintre un camion și un autobuz care transporta copii, anunță Ministerul rus pentru Situații de Urgență.




"Potrivit informațiilor preliminare, 18 persoane au murit, iar 12 sunt spitalizate", precizează Ministerul. Bilanțul precedent era de 14 morți și 16 răniți. Accidentul a avut loc în Oznobicino, localitate situată la 40 de kilometri sud de centrul Moscovei.


Potrivit poliției rutiere ruse, autobuzul a fost efectiv rupt în două după ce a fost lovit din lateral de camionul ce transporta moloz și al cărui șofer nu a acordat prioritate. Șoferii celor două autovehicule implicate în accident sunt spitalizați.


Mai multe elicoptere au fost trimise la locul accidentului pentru a evacua răniții. Cu aproximativ 28.000 de morți în accidente rutiere înregistrate anul trecut, Rusia este una dintre țările cu cea mai slabă securitate rutieră din lume, scrie libertatea.ro.






Comentează știrea

vanea rus
14 iulie 2013
libertatea

preluati foarte prost stirile rau cu traducerea era un autobus de ruta si nu care transporta copii. vedeti cati au murit in accidente in Romania numai astazi, si care este nr. populatiei in Romania si care este in Russia.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0637 secunde