Trump despre renumărarea voturilor: "Este o escrocherie"

203
Trump despre renumărarea voturilor:

Articole recomandate

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a declarat, sâmbătă, că renumărarea voturilor în statul Wisconsin, cerută vineri de candidata ecologistă la președinție, Jill Stein, este o escrocherie.

"Este o escrocherie a Partidului Verzilor privind alegerile al căror rezultat a fost deja recunoscut, iar rezultatele alegerilor ar trebui respectate, nu contestate și folosite abuziv, adică exact ce face Jill Stein", arată Trump într-un comunicat citat de Reuters.

"Renumărarea este doar o modalitate prin care Jill Stein, care a primit mai puțin de un procent din numărul total de voturi și nici măcar n-a figurat pe buletinele de vot în multe state, să își umple cuferele de bani, din care nici măcar n-o să cheltuiască mare parte pentru renumărarea aceasta ridicolă".

Echipa candidatei democrate Hillary Clinton, care nu a contestat rezultatul alegerilor, a anunțat, sâmbătă, că va participa totuși la renumărarea din Wisconsin.

"Dacă Jill Stein merge până la capăt, așa cum a promis, și cere renumărarea și în Pennsylvania și Michigan, vom proceda la fel și în aceste state", a arătat un avocat al democraților, citat de Reuters.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6176 secunde