Melania Trump și-a modificat CV-ul, după ce scrisese că are studii universitare

253
Melania Trump și-a modificat CV-ul,  după ce scrisese că are studii universitare - melaniatrump-1479472839.jpg

Articole recomandate

Viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, și-a modificat CV-ul, după ce inițial scrisese că a absolvit studii universitare în Slovenia. După ce presa a început să pună întrebări, ea a șters această mențiune, relatează NBC News.

La începutul acestui an, soția lui Donald Trump scria în CV-ul său de pe site-ul www.melaniatrump.com că a absolvit cursuri de design și arhitectură la o universitate neprecizată din Slovenia, țara sa de origine.

În luna aprilie, însă, revista GQ scria că fostul top-model s-a mutat la Milano în primul an de facultate, renunțând, practic la studii. Articolul includea un interviu cu Melania Trump, precum și cu prieteni și foști colegi ai acesteia.

După aceea, semnele de întrebare în legătură cu CV-ul soției lui Trump au devenit tot mai multe.

Blaz Matija Vogelnik, un profesor care i-ar fi predat pentru scurt timp Melaniei Trump la Universitatea din Ljubljana, a declarat pentru NBC News că aceasta nu a absolvit cursurile.

"Nu a terminat universitatea, cel puțin nu la Ljubljana", a spus el. "Părerea mea personală este că, pentru că era o fată foarte frumoasă (...), cred că și-a dat seama că ar putea câștiga mai mult astfel, decât prin studii de lungă durată", a adăugat profesorul.

Vogelnik a atras, însă, atenția că fosta sa elevă a trebuit să treacă un examen foarte riguros de admitere la universitate, ceea ce sugerează că "IQ-ul său era foarte mare".

Dacă ar fi absolvit facultatea, lucrarea de diplomă a Melaniei Trump ar fi trebuit să fie în Biblioteca universității, însă reporterii NBC nu au reușit să o găsească.

În cele din urmă, viitoarea Primă Doamnă și-a retras site-ul cu totul, iar cei care încearcă să îl acceseze sunt redirecționați în prezent către cel al soțului ei www.trump.com. Pe acesta se află și un CV al Melaniei Trump, potrivit căruia și-a "înghețat studiile pentru a se concentra pe cariera de model la Milano și Paris".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5748 secunde