Turcia, lovită din nou! 11 morți și 13 răniți, într-un atentat cu mașină capcană

217
Turcia, lovită din nou! 11 morți și 13 răniți, într-un atentat cu mașină capcană - atentatturcia-1465299712.jpg

Articole recomandate

11 persoane, respectiv șapte polițiști și patru civili, au fost ucise și 36 rănite în atentatul cu bombă care a avut loc, ieri, într-un cartier istoric din Istanbul, a anunțat guvernatorul Vasip Șahin, potrivit AFP și DPA.

"Șapte polițiști și patru civili și-au pierdut viața într-un atac care a vizat forțele de ordine", a declarat presei Vasip Șahin, la locul atentatului.

Mașina-capcană, detonată prin telecomandă, a vizat un autobuz al poliției. Explozia s-a produs la o oră de vârf în cursul dimineții, în extrem de populatul cartier Vezneciler, potrivit presei.

Zona este una comercială, găzduiește de asemenea Universitatea din Istanbul și este foarte apropiată de importante atracții turistice, precum Marele Bazar.

Reuters amintește că militanți islamici, gruparea jihadistă Statul Islamic și radicali de stânga au comis recent atacuri în Turcia.

Postul NTV a transmis că explozia s-a produs în momentul în care prin zonă trecea un autobuz al poliției. Un dispozitiv exploziv a fost detonat de la distanță, în timp ce autobuzul trecea printr-o zonă extrem de aglomerată, din centrul istoric, plină de turiști. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3844 secunde