Zborul MS104 - dovada exploziei: "Nu s-a găsit nici măcar o parte întreagă, un membru sau un cap"

203
Zborul MS104 - dovada exploziei:

Articole recomandate

Cursa Paris - Cairo s-a făcut literalmente praf. Bucățile din epava avionului, găsite până acum nu sunt "mai mari decât o palmă", iar cadavrele par să fi fost spulberate, încât orice identificare este imposibilă fără probe ADN, scrie presa internațională.

Rămășițele omenești descoperite în urma prăbușirii zborului MS804 demonstrează că la bordul avionului a avut loc o explozie, a dezvăluit un important oficial egiptean din domeniul medicinei legale.

"Explicația logică este că o explozie l-a doborât", a declarat acesta pentru Associated Press. Oficialul citat, care a dorit să-și păstreze anonimatul, face parte din echipa de anchetatori egipteni care investighează prăbușirea, joia trecută, a cursei EgyptAir, de la Paris la Cairo, având la bord 66 de persoane, dintre care trei copii.

Toate cele 80 de rămășițe găsite până acum sunt "foarte mici". "Nu există nici măcar o parte întreagă, un membru sau un cap."

Oficialul egiptean a făcut și o altă precizare importantă: cel puțin una dintre rămășițe (o parte dintr-un braț) prezintă urme de arsuri, ceea ce arată că "a aparținut unui pasager care a stat lângă explozie".

Autoritățile egiptene au declarat că prăbușirea avionului Airbus A320 a fost produsă mai degrabă de un atac terorist decât de o defecțiune tehnică. Mai mulți experți în aviatică împărtășesc de asemenea opinia unei explozii la bordul aeronavei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.582 secunde