Uciderea a opt persoane din aceeași familie, "operațiune sofisticată"

229
3
Uciderea a opt persoane din aceeași familie,

Articole recomandate

Uciderea a opt persoane din aceeași familie în Ohio (nordul Statelor Unite), asemănătoare unei lichidări prin împușcare, se arată a fi o "operațiune sofisticată" și va necesita lungi investigații, au anunțat autoritățile locale, citate de AFP.

Crimele care au avut loc în localitatea Peebles (situată la aproximativ 130 de kilometri est de Cincinnati) "au fost bine planificate și gândite", a declarat în cursul unei conferințe de presă Mike DeWine, ministrul justiției din statul Ohio.

"Nu este genul de situație în care aveți o persoană care se enervează pe altcineva, trage și aveți unul, doi martori, chiar mai mulți (...) Este un tip de caz foarte, foarte, foarte diferit", a adăugat el.

Vineri dimineață au fost găsite șapte victime, cu un glonț în cap, în trei case din satul Peebles, iar a opta puțin mai târziu în apropiere. Multe dintre ele se pare că dormeau în momentul în care au fost ucise. Doi copii în vârstă de șase luni și trei ani, precum și un bebeluș de patru zile, găsit culcat lângă mama lui, moartă, au fost lăsați în viață.

Potrivit procurorului, "persoanele care au făcut asta au încercat să facă tot ce le-a stat în putință pentru a pune piedici investigațiilor și urmăririi penale".

Până în prezent nu s-au operat arestări, au afirmat autoritățile, refuzând să precizeze dacă au identificat vreun suspect sau mobilul crimei.

Comentează știrea

TcLfPqTxOKb
7 decembrie 2016
BcIyySYwveThsR

uNUt3o oymnumhjowxq, [url=http://kpsawvuppwjb.com/]kpsawvuppwjb[/url], [link=http://mfscsyjppsyi.com/]mfscsyjppsyi[/link], http://eaakoaxeojsu.com/

Billybum
4 iunie 2017
468sloi2

wh0cd2384631 clomid

Billybum
24 iulie 2017
6kyhms0p

wh0cd380737 buy suhagra buy anafranil

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.424 secunde