Un bărbat a recunoscut că este autorul atacului cu bombă asupra autocarului echipei Borussia Dortmund

120
Un bărbat a recunoscut că este autorul atacului cu bombă asupra autocarului echipei Borussia Dortmund - borrus-1515411799.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a recunoscut în fața instanței că este autorul atacului cu bombe care a vizat autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund în aprilie anul trecut. El a negat că a avut vreo intenție criminală, transmite agenția DPA, citată de Agerpres.


''Regret profund comportamentul meu'', a spus bărbatul identificat drept Serghei V., în fața unui tribunal din Dortmund.

Bărbatul, care deține dublă cetățenie, germană și rusă, face obiectul a 28 de capete de acuzare pentru tentativă de omor și declanșarea unor explozii. Procurorii susțin că acțiunea sa a făcut parte dintr-un plan mai amplu.

El riscă o pedeapsă cu închisoare pe viață.

În explozii au fost răniți jucătorul Marc Bartra, component al echipei de fotbal Borussia Dortmund, și un ofițer de poliție aflat în apropierea autocarului.

Deflagrațiile au fost produse de 3 bombe artizanale plasate pe traseul autocarului echipei Borussia Dortmund, care plecase de la hotel către stadion, unde urma să joace un meci contra echipei AS Monaco.

Meciul a fost amânat până a doua zi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.744 secunde