Un creion de buze poate corecta rapid micile imperfecțiuni, "scriind" o poezie romantică pe chipul tău

140

Articole recomandate

Deși nu este un element crucial în trusa de machiaj, un creion de buze poate participa activ la realizarea unor transformări de look spectaculoase. Utilizat cu măiestrie și ținând cont de câteva reguli simple propuse de experți, acesta poate "scrie" pe chipul tău o poezie încărcată de romantism, care să meargă direct la sufletul celor din jur. Senzualitatea, pasiunea, feminitatea și eleganța pot fi emanate la fiecare pas, atunci când acest mic "magician" își folosește bagheta fermecată. Prin tehnicile de conturare moderne și trucurile de make-up, se poate evidenția frumusețea trăsăturilor naturale sau se pot corecta anumite defecte, astfel încât tabloul final să fie o adevărată capodoperă. Așadar, ori de câte ori îți dorești o apariție ireproșabilă, apelează la acest produs și vei avea un impact cuceritor!

Uită de buzele subțiri sau inegale!  Cu un creion de buze, poți să reechilibrezi situația!

Vrei să obții, prin machiaj, buze mai pline, cu forme apetisante? Nimic mai simplu! Folosește pe conturul natural un creion cu o nuanță mai închisă decât culoarea buzelor tale și vei remarca instantaneu un efect de mărire și definire a acestora. Construiește cu atenție arcul lui Cupidon și aplică deasupra acestuia un iluminator, pentru a spori efectul de umplere. Nu exagera însă cu liniile de contur executate în exteriorul buzelor și nu ieși prea mult din perimetrul natural al acestora. Tehnica necesită la început câteva exerciții practice, însă, odată însușită, rezultatele sunt splendide.



Asociază mereu rujurile cremoase cu un creion de buze de la Melkior, de calitate!



Rujurile hidratante și lucioase au mereu tendința de a depăși conturul dorit, din cauza texturii cremoase. Pentru a împiedica migrarea produsului, se recomandă folosirea creionului! Acesta va funcționa atât ca o bază perfectă de fixare, cât și ca un limitator ce va ține rujul pe poziție. Aplică atât pe suprafața buzelor, cât și pe contur creionul și vei beneficia de un aspect îngrijit, fără a mai avea stresul de a verifica permanent calitatea machiajului.  



Prietenia dintre un ruj și un creion de buze nu te va dezamăgi niciodată!

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca, după un anumit număr de ore de la aplicarea rujului, să observi formarea unui inel de culoare în jurul gurii? Pentru a evita această situație deranjantă, înainte de a aplica rujul dorit, acoperă buzele în totalitate cu creionul. Consistența acestuia va acționa ca o bază excelentă și va menține culoarea intactă mai mult timp.

Creioanele sunt articole deosebit de versatile și pot fi folosite ca atare, pe toată suprafața buzelor, fără a mai adăuga niciun alt produs, sau în combinație cu rujurile. În cazul în care este utilizat în loc de ruj, buzele trebuie să fie perfect exfoliate și hidratate, pentru ca efectul să fie unul atrăgător. Folosit într-o nuanță mai închisă decât rujul, acesta poate oferi cu ușurință senzația de volum.

Paleta de culori în care vei găsi aceste instrumente de înfrumusețare este foarte bogată și vine în sprijinul tuturor, indiferent de preferințe. Fie că ai o personalitate îndrăzneață, fie că adori stilurile discrete și relativ cuminți, în noile colecții vei găsi exact acel creion de buze pe care ți-l dorești! La birou, la o întâlnire business, la o ieșire cu prietenii, în club sau la o ocazie festivă, prin intermediul acestui articol vei putea aborda numeroase stiluri de make-up de impact.

 

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4282 secunde