Liderul PPE şi preşedinta Parlamentului European deplâng moartea lui Berlusconi

100
Liderul PPE şi preşedinta Parlamentului European deplâng moartea lui Berlusconi - 11-1686575578.jpg
Preşedintele Partidului Popular European, Manfred Weber, şi preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au deplâns moartea fostului premier italian Silvio Berlusconi, care a decedat luni dimineaţă la Milano, transmite agenţia EFE.

În mesaje separate pe reţelele de socializare, ambii au subliniat leadership-ul pe care Berlusconi şi l-a asumat în cadrul centrului-dreapta italian şi european, precum şi „energia şi dăruirea” cu care şi-a desfăşurat activitatea politică.

„Silvio Berlusconi: luptătorul care a condus centrul-dreapta şi care a fost protagonistul politicii în Italia şi în Europa timp de generaţii. Tată, om de afaceri, europarlamentar, prim-ministru, senator. Şi-a lăsat amprenta şi nu va fi uitat”, a scris Metsola pe Twitter.

„Gândurile mele sunt alături de familia sa şi de cei dragi în aceste momente dificile. Nu vom uita energia şi dăruirea cu care a lucrat pentru iubita sa Italie, pentru familia sa politică şi pentru idealurile sale europene”, a transmis la rândul său Weber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2943 secunde