Qatargate: Eva Kaili nu va reveni la Atena decât după ce va fi achitată în Belgia

109
Qatargate: Eva Kaili nu va reveni la Atena decât după ce va fi achitată în Belgia - 1-1681718747.jpg

Articole de la același autor

Eurodeputata elenă Eva Kaili, implicată în scandalul de corupţie Qatargate, afirmă că nu va reveni în Grecia decât după ce va fi achitată în Belgia, transmite agenţia DPA.

Kaili, ce se afla în detenţie din decembrie anul trecut, a fost plasată în arest la domiciliu, în aşteptarea procesului din Belgia.

„Dacă nu reuşesc să conving sistemul de justiţie belgian că sunt nevinovată, nu mă voi întoarce niciodată în ţara mea natală”, a declarat fosta vicepreşedintă a Parlamentului European.

„Eva Kaili a petrecut prima noapte din arestul la domiciliu alături de fiica sa în apartamentul din Bruxelles. Ea vrea să revină la reuniunile Parlamentului European după încheierea procedurilor legale”, a precizat avocatul său, Michalis Dimitrakopoulos.

Parlamentul European a fost zguduit de scandalul Qatargate după ce autorităţile belgiene au percheziţionat locuinţe şi birouri în decembrie 2022, pe fondul acuzaţiilor că Qatarul a dat bani şi cadouri pentru a-şi asigura un tratament favorabil în Parlamentul European.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5353 secunde