Un medic nigerian, care s-a angajat ├«n Irlanda cu o diplom─â ob╚Ťinut─â ├«n Rom├ónia, acuzat c─â nu ╚Ötie s─â pun─â o branul─â

194
Un medic nigerian, care s-a angajat ├«n Irlanda cu o diplom─â ob╚Ťinut─â ├«n Rom├ónia, acuzat c─â nu ╚Ötie s─â pun─â o branul─â - medic-1634128870.jpg
Un medic f─âr─â experien╚Ť─â a fost angajat la o maternitate din ora╚Öul irlanez Limerik. La scurt timp, conducerea unit─â╚Ťii sanitare a ajuns la concluzia c─â acesta nu de╚Ťine nici m─âcar cono╚Ötin╚Ťe medicale de baz─â, conform independent.ie.


Medicul Francis Megwa a fost angajat al maternit─â╚Ťii din ora╚Öul Limerik ├«ntre 9 iulie ╚Öi 14 august 2018. ├Än aceast─â perioad─â, b─ârbatul, care este originar din Nigeria, i-a ╚Öocat pe ╚Öefii s─âi.

Potrivit Realitatea.net, individul nu a fost ├«n stare s─â arate c─â are competen╚Ťe ├«n ceea ce prive╚Öte ob╚Ťinerea ╚Öi analizarea istoricelor medicale.

Un reprezentant al Consiliului Medical a anun╚Ťat comitetul de anchet─â c─â Francis Megwa ╚Öi-a ob╚Ťinut calificarea ├«n 2015, de la o universitate din Rom├ónia.

Acesta a precizat c─â nigerianul a fost, pentru o perioad─â de patru luni, stagiar ├«ntr-un spital privat din ╚Ťara noastr─â. Apoi, pentru dou─â luni, Megwa a fost voluntar ├«ntr-un spital de urgen╚Ť─â din Bucure╚Öti.

Dup─â o pauz─â de peste un an, africanul a de╚Ťinut un post de observator ├«ntr-un spital din Sco╚Ťia.

Cu toate acestea, el nu a avut niciodat─â un loc de munc─â pl─âtit ca medic calificat.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3556 secunde