Un membru ISIS și-a executat public mama

157
Un membru ISIS și-a executat public mama - isis-1452264523.jpg

Articole recomandate

Un combatant al grupării jihadiste Statul Islamic a omorât-o public pe cea care i-a dat viață, spune un grup de expatriați sirieni, potrivit B1.ro. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, și-a executat mama în orașul Rakka (Siria), care este "capitala" Statului Islamic. La scenă au asistat sute de persoane și crima s-a desfășurat în apropierea unui oficiu poștal, la care femeia lucra, arată Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Tânărul a "turnat-o" pe mama sa și a acuzat-o de "apostazie" după ce aceasta și-ar fi "îndrumat fiul să părăsească ISIS" și voia să fugă împreună cu el.

"Coaliția (condusă de Statele Unite ale Americii – n. red.) va ucide toți membrii organizației", s-ar fi adresat aceasta fiului ei.

OSDO mai arată că femeia avea peste 40 de ani, iar activiștii din grupul "Rakka este măcelărită în tăcere" precizează că ea era în vârstă de 35 de ani.

Totodată, sursa citată mai spune că nu a putut să verifice din surse independente informațiile făcute publice de organizațiile menționate anterior.

ISIS a reușit să-și construiască o reputație de organizație etremistă prin execuții terifiante (printre care decapitări, împucări în masă și incendierea victimelor) în fața camerelor video. Ei postează, în mod obișnuit înregistrările cu crimele pe rețelele de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1382 secunde