Un ministru britanic demisionează din cauza unor fotografii cu caracter sexual explicit

76
Un ministru britanic demisionează din cauza unor fotografii cu caracter sexual explicit - demisieshutter-1411907878.jpg

Articole recomandate

Un membru al Guvernului britanic a demisionat, sâmbătă, cu o zi înainte de publicarea de către tabloidul Sunday Mirror a unui articol care dezvăluie că acesta a trimis mai multe fotografii cu caracter sexual explicit unui jurnalist ce se prezentase drept o simpatizantă a sa.


"Am decis să demisionez din funcția de ministru pentru Societatea Civilă după ce am fost informat în legătură cu publicarea unui articol în această duminică", a declarat Brooks Newmark, membru conservator al Parlamentului britanic din 2005.

Sunday Mirror afirmă că Brooks Newmark, în vârstă de 56 de ani, a făcut schimb de fotografii "cu caracter pornografic" cu un jurnalist independent care pretindea că este o simpatizantă politică.

În cursul unei conversații private pe o rețea de socializare, Brooks Newmark a "trimis o fotografie foarte îndrăzneață, care îl arată gol", adaugă tabloidul.


"Premierul a acceptat demisia lui Book Newmark. Înlocuirea sa va fi anunțată rapid", a declarat biroul de presă al lui David Cameron într-un comunicat, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Monica Macovei a demisionat din PDL
Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : MONICA MACOVEI A DEMISIONAT din PDL
Pagina a fost generata in 0.504 secunde