Un primar din Italia vrea autobuze separate pentru ROMI

332
1
Un primar din Italia vrea autobuze separate pentru ROMI - trasport-1414305884.jpg

Articole recomandate

Un primar din Italia a anunțat că vrea autobuze separate pentru romii care locuiesc în orașul său.
Edilul a propus ca o linie de autobuz să fie dedicată celor aproximativ 600 de romi care locuiesc într-o tabără de la periferia orașului Borgaro Torinese, potrivit Digi24.ro. Mai mult, oamenilor li se interzice să urce în alte mijloace de transport în comun.
Primarul italian se apără în fața acuzațiilor de rasism și spune că romi stabiliți în zonă comit mult prea multe delicte chiar în mijloacele de transport în comun.
"O fetiță de 13 ani care a luat autobuzul pentru a se întorce de la școală, ca în fiecare zi, a stat aproape de doi băieți nomazi, care au încercat mai întâi să-i fure jacheta, după care au încercat să-i fure telefonul. Pentru că nu au reușit, cei doi au insultat-o și au agresat-o", a declarat Claudio Gambino, primarul localității Borgaro Torinese.
Opinia publică din peninsulă s-a declarat șocată de această propunere despre care spun că amintește de segregarea rasială din Africa de Sud. Primarul se apăra și spune că vrea doar să își apere cetățenii cinstiți de furturi și alte violențe.


Comentează știrea

cc
26 octombrie 2014
Decizie normala

Desi pare anormal dpdv al discriminarii, solutia aleasa de edilul Italian e cat se pare logica. Acesti retardati tigani ne-au facut de rahat in toata Europa. Ei au ramas cu comportamentul intr-o alta era demult apusa. Toate asa zisele programe de integrare au capotat lamentabil, oriunde au fost ele aplicate. Pentru ca aceasta specie de indivizi sunt neintegrabili.

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț versat,  la doar 15 ani!
Marţi, 21 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Constănțean tâlhărit de un amic
Duminică, 19 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat pentru furt!
Pagina a fost generata in 0.583 secunde