Un tânăr român s-a dat drept fiul unui magnat al petrolului și a înșelat diferite companii din Italia

520
Un tânăr român s-a dat drept fiul unui magnat al petrolului și a înșelat diferite companii din Italia - roman-1702056769.jpg
Un tânăr român a înșelat mai multe companii din Italia dându-se fiul unui bogătaș. Alexandru Rareș Vari a fost condamnat de Tribunalul din Sondrio pentru înșelăciune.


Bărbatul în vârstă de 33 de ani este rezident în localitatea Grosseto, din regiunea Toscana. Rareș Vari s-a prezentat ca fiind broker financiar și fiul unui bogat om de afaceri în sectorul petrolier. În acest mod, bărbatul a reușit să înșele două companii din Lombardia, relatează Rai News.


Românul a pretins că este foarte bogat și a lăsat de înțeles că are relații importante, fiind fiul unui magnat al petrolului. Prin această metodă, lui Rareș i s-au oferit cine într-un renumit restaurant și călătorii cu elicopterul, fără ca el să plătească ceva vreodată.


Românul a consumat mese în valoare de aproape 3.000 de euro și a beneficiat de deplasări cu elicopterul pentru sume ce depășesc 10.000 de euro, neplătind niciun ban.
În urma procesului, Alexandru Rareș Vari a fost condamnat la nouă luni de închisoare și o amendă de 350 de euro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7338 secunde