Un tată beat și-a uitat copilul de trei ani în mașină mai bine de 24 de ore

403
Poliția californiană a anunțat, luni, că a găsit un băiețel de trei ani abandonat în mașina tatălui său, arestat în stare de ebrietate în urmă cu 24 de ore și care uitase să menționeze de existența fiului său, lăsat în mașină, informează Mediafax.
Dillon Kurihara dormea liniștit în mașină când a fost găsit în Pasadena, duminică seară, la aproape un kilometru distanță de locul unde tatăl său fusese arestat pentru comportamentul cauzat de alcool și răzvrătirea față de agentul de poliție în seara de sâmbătă.
"A fost găsit în scaunul său de mașină, dormind și într-o stare fizică bună", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Pasadena, Janet Pope Givens.
Poliția începuse căutarea copilului după ce mama lui îi alertase pe oamenii legii duminică dimineață că nu știe unde se află acesta.
Poliția a precizat că nu avea cum să știe că tatăl fusese însoțit de Dillon, iar bărbatul nu și-a putut aminti că era cu copilul din cauza stării avansate de ebrietate în care era.
Bărbatul era închis luni și așteptat să fie achitată cauțiunea de 100.000 de dolari, în timp ce băiatul a fost preluat de serviciile sociale până la efectuarea unei anchete sociale, mai precizează Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0122 secunde