UPDATE. Poliția londoneză, alertată de dispariția unei fetițe de origine română

150
UPDATE. Poliția londoneză, alertată de dispariția unei fetițe de origine română - untitled-1546857960.jpg

Articole recomandate

O fetiță de un an și cinci luni de origine română a fost dată dispărută duminică după-amiază după ce mașina în care se afla a fost furată în cartierul East London din capitala britanică. La câteva ore după ce poliția ceruse și ajutorul populației pentru a fi găsit copilul, autoritățile au anunțat că fetița a fost găsită teafără.


ACTUALIZARE. Poliția Metropolitană anunță pe Twitter că fetița a fost găsită și este bine. Copila a fost găsită pe Ruskin Avenue, în zona E12. Poliția mulțumește presei și tuturor oamenilor care au răspuns apelului de a ajuta la găsirea Mariei Tudorică. 


Maria Tudorică se afla pe scaunul din față când tatăl ei s-a întâlnit, duminică după-amiază, cu un individ - care nu a fost încă identificat - pentru a negocia vânzarea mașinii. La un moment dat, bărbatul a sărit în vehicul și a demarat.

Mașina, un Audi A5 de culoare neagră, a fost găsită ulterior abandonată în apropiere de Hatherway Crescent în Newham, dar copilul nu mai era în mașină, scrie The Independent.

Poliția a cerut ajutorul populației pentru a da de urma Mariei. Fetița purta o bluză albă și pantaloni de culoare roșie în momentul dispariției. Ea este considerată de poliția din Newham o persoană dispărută cu grad ridicat de risc. 


Bărbatul care a luat mașina a fost descris ca fiind de tip asiatic, slab și purta haine de culoare neagră.

Apelul către populație al poliției metropolitane care cere ajutor pentru a găsi copila a fost redistribuit deja de câteva mii de utilizatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8737 secunde