Video VIDEO ȘOCANT! Oamenii din Fășia Gaza, omorâți direct în spital! Lunetiștii trag asupra răniților

365
VIDEO ȘOCANT! Oamenii din Fășia Gaza, omorâți direct în spital! Lunetiștii trag asupra răniților - 646x404-1406099322.jpg

Articole recomandate

Ultimul atac israelian din Gaza a produs indignarea comunității internaționale, care cere încetarea ostilităților, soldate 610 de morți.

Grupurile pentru drepturile omului au condamnat dur atacul asupra spitalului al-Aqsa din Gaza, soldat cu cinci morți, dintre care trei medici și doi pacienți aflați la reanimare, precum și 70 de răniți. Amnesty International a declarat că "bombardamentul intensiv asupra populației civile din Gaza s-ar putea încadra pe lista crimelor de război".

Jurnaliștii internaționali relatează că armata israeliană a tras în repetate rânduri asupra ambulanțelor care interveneau pentru salvarea celor prinși sub dărâmături. O înregistrare făcută de un corepondent britanic surprinde cum lunetiști israelieni trag asupra unui tânăr rănit, prins între dărâmături. Echipele de voluntari se apropiaseră la câțiva metri de bărbat, pentru a-l recupera, însă mai multe focuri de armă îl ucid în fața lor.

Guvernul israelian nu își asumă responsabilitatea pentru morții din rândul civililor, insistând că aceștia sunt victimele cauzate de "acțiunile brutale ale Hamasului", scrie adevărul.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9442 secunde